onsdag den 4. maj 2011

Ole Henriksen - manden med smilet

Der findes næppe noget mere positivt menneske end skønhedsguruen Ole Henriksen. Den mand smiler simpelthen altid, og hans positive væsen smitter af på alle omkring ham. Her til morgen havde Go' morgen Danmark besøg af Ole Henriksen i anledning af hans 60 års fødselsdag, og seerne havde mulighed for at stille spørgsmål til cremekongen.

Naturligvis var der også en fødselsdagskage, og det var ingen mindre end tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen som kom ind med den. Nyrup ville nemlig gerne takke Ole Henriksen for sit store engagement i at hjælpe mennesker med sindslidelser. Poul Nyrup Rasmussens datter, Signe, led af psykisk sygdom, og det endte desværre med, at hun begik selvmord. Lige siden har Poul Nyrup derfor været engageret i at hjælpe mennesker med ondt i sindet, og i den sammenhæng er det til stor hjælp, når en kendt og populær person som Ole Henriksen støtter op om projektet.

Til en rigtig fødselsdag hører også en fødselsdagssang, og eftersom Go' morgen Danmark har flyttet deres studie ind i Tivoli, så var det jo oplagt, at lade Tivoli Garden stå for at spille fødselsdagssang for Ole Henriksen. Skønhedsguruen så ud til at nyde Tivoli Gardens optræden og som altid havde han et stort smil på læben.

Jeg må indrømme, at jeg er fuld af beundring over den mand. Hans smil og livsglæde spreder sig som ringe i vandet, og man kan ikke lade være med at være glad, når man har set ham. Jeg er helt sikker på, at hans enorme succes har noget at gøre med, at han altid er glad og positiv. I øvrigt kunne jeg også godt forestille mig, at hans positive sind har haft indflydelse på hans meget ungdommelige udseende. Man skulle ikke tro, at Ole Henriksen fylder 60 år. Han ligner en der er 25 år yngre, og dermed er han jo en omvandrende reklame for de mange cremer og øvrige skønhedsprodukter, som han har lagt navn til. I øvrigt oplyste cremekongen, at han har solgt sin produktserie og nu kun har sin skønhedsklinik tilbage. Privat danner han par med Laurence Roberts, som han har været gift med siden 2008, og Ole Henriksens mand har også selv stor succes med de ting han arbejder med.

Hvis man gerne vil se mere til Ole Henriksen og høre om hans fantastiske liv, så sender TV2 i aften portrætprogrammet "Ole Henriksen - hele historien", hvor man kan høre mere om drengen fra Nibe der endte med at blive skønhedsguru og rådgive nogle af verdens største filmstjerner om, hvordan de skal passe på deres hud. Jeg skal i hvert fald se programmet, for glade og positive mennesker kan man ikke få for meget af. Stort tillykke til Ole Henriksen med de 60 år herfra. Jeg håber, at han får mange gode år fremover, hvor han kan sprede sin livsglæde og gode humør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar