onsdag den 18. maj 2011

VM i stomp

Tre medicinstuderende fra Aarhus Universitet, har vundet DM i at tromme på ting fra klasseværelset. Ja, det lyder en smule mærkeligt, men den er god nok. De tre friske fyre, Esben Baymler, Niels Baymler og Sigurd Sloth var her til morgen på besøg i programmet Go' morgen Danmark på TV2, hvor de gav en prøve på deres lidt specielle kunnen.

Esben, Niels og Sigurd havde lavet et nummer af ca. et minuts varighed som de spillede i studiet, og hvis man ikke lige vidste det, så ville man ikke i sin vildeste fantasi drømme om, at de musikinstrumenter de spillede på var noget så specielt som en klipsemaskine, et bæger til at stille blyanter i, en blyantsspidser, et penalhus samt en sprit-tusch til at lave scratch-lyde og overrivning af papir til ligeledes at lave scratch-lyde. Midt i nummeret rullede de en rulle tape ud, hvilket gav en lidt speciel lyd, som de fleste af os har hørt, hvis vi har prøvet at rulle et langt stykke tape ud. Alle tingene blev tilsammen til et fremragende musiknummer, og det har dommerne ved DM i at spille på ting fra klasseværelset altså også syntes, så de tre fyre er nu danmarksmestre i disciplinen.

Musikgenren hedder stomp, og det går ud på at tromme og spille på hverdagsting. Og de tre vindere af DM skal nu repræsentere Danmark ved VM i stomp som foregår i Rio de Janeiro, hvor der vil være deltagere fra 40 lande. Jeg ønsker de tre gutter held og lykke ved VM i stomp, og håber at de får en god placering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar