onsdag den 18. maj 2011

Dagens mand - Camilla blev også fravalgt...

I går skrev jeg et indlæg om dagens mand - eller rettere: dagens woman, hvor alle fyrene havde tændt den røde lampe, så pigen ikke havde nogen fyre at vælge imellem. Som jeg skrev, så var jeg vildt overrasket, fordi hun faktisk var en ret flot pige, og samtidig virkede hun som en spændende person.

Her til aften var der igen Dagens mand - altså i den omvendte udgave, hvor det var en pige der stod i midten, og fyrene der stod i panelet - og nu er det sket igen!!! En supersød og flot pige ved navn Camilla stod i midten, mens der stod 20 fyre i panelet. Atter engang skete det: alle fyrene tændte den røde lampe, før hendes præsentationsvideo var færdig. Hvad sker der? Hun var superflot og feminin. En virkelig sød pige. Måske var det fordi, hun var bokser, men det er jo ikke noget, som i sig selv gør en pige mindre feminin.

Jeg er dybt rystet - tænk at en så attraktiv pige bliver afvist på den måde. Hun virkede dog ikke som om, at det gjorde hende særligt meget, og det er jo heldigvis godt, at hun tog det på den måde. Men jeg forstår simpelthen ikke de fyre. Der stod en superlækker pige foran dem som havde masser at byde på. Ved siden af sin boksning arbejdede hun som promotor, og det er da ikke så kedeligt. Hellere det end en som har et kedeligt skodjob, som hun ikke er glad for.

Camilla var en virkelig attraktiv pige, og så var der ikke en eneste af de 20 fyre som havde lyst til at gå på date med hende. Jeg forstår ikke helt, hvad der foregår, men jeg er helt sikker på, at Camilla nok skal finde sig en god fyr, for hun var bestemt en pige som mange fyre ville gøre hvad som helst for at få fat i.

3 kommentarer:

 1. Heysa Blogdaddy.

  Hvordan kan man få kontakt til Super søde og pænt frække Camilla, som blev dumpet af alle de vatnisser????

  Hilsen
  Christian

  SvarSlet
 2. Hej Christian
  Jeg mener, at de sagde noget om, at man kunne kontakte hende via programmets hjemmeside:
  http://programmer.tv2.dk/dagensmand/
  Har ikke lige kigget det hele igennem, men hvis du ikke kan finde noget, så er jeg sikker på, at du kan få kontakt med hende ved at skrive til folkene bag programmet. Hvis du får kontakt til hende så hils fra mig og giv hende et stort knus!

  SvarSlet
 3. Jamen det vil jeg da gøre, begge dele :-)

  Christian

  SvarSlet