torsdag den 12. maj 2011

15-årig tjener over en million om året

Go' aften Danmark på TV2 havde her til aften besøg af den 15-årige Simon Mørch som tjener over en million kroner om året. Han er indvolveret i firmaet GoSocial som tjener penge på at målrette Facebook annoncer til specifikke brugere. Hver dag når han har fri fra skole, så tager han hjem og passer sit indbringende fritidsjob, og ind i mellem bliver der også tid til at få lavet lidt lektier. Simon Mørch bruger naturligvis en smule af sine mange penge, men han sparer også op, og han har således allerede i en alder af 15 år en solid opsparing.

Hans business partner var også i studiet, og han sagde, at Simon udmærker sig ved, at han er god til at sætte sig ind i nye teknologier. Knægten startede allerede som 10-årig, og nu tjener han altså kassen ved at målrette Facebook annoncer. Det er sgu godt gået, og mon ikke hans forældre er stolte over ham.

Det lyder ret vildt at tjene over en million om året som 15-årig, men Simon Mørch virkede faktisk ret afslappet omkring det. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad sådan en knægt kan drive det til, når han bliver voksen. Hvis han allerede nu tjener over en million kroner hvert år, og samtidig er sparsommelig, så er det jo ikke usandsynligt, at han ender med at blive styrtende rig. Jeg tager hatten af for sådan en knægt, og jeg er fuld af beundring over, at han kan tjene så mange penge i en så ung alder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar