søndag den 8. maj 2011

The loser sign

Et nyt dancehit har set dagens lys, og det ville der sådan set ikke være noget interessant ved, hvis ikke det lige var fordi historien bag hittet er ret speciel. Sangen hedder "The loser sign", og det var tre unge kvinder der fik idéen til sangen. Men i stedet for selv at forsøge at lave musik til nummeret, så valgte de tre piger, Paja, Lise og Matilde, at skrive til Natholdet på TV2 for at høre, om ikke den kære natholds-vært, Anders Breinholt, ville forsøge at få gruppen Hej Matematik til at indspille nummeret The loser sign.

Anders Breinholt syntes godt om idéen, og en aften ringede han under programmet til Søren Rasted fra Hej Matematik og spurgte, om ikke de kunne lokkes til at lave sangen The loser sign, sådan som de tre piger havde beskrevet det i deres brev. Efter at have grinet lidt gik Søren Rasted tøvende med til at lave nummeret, og der blev sågar også lavet en video til sangen.

Nu skulle man tro, at historien ville slutte der, men det sjove er, at The loser sign faktisk er gået hen og blevet ret populær, og den bliver spillet af danseglade unge mennesker over det ganske land. Og til dem der ikke ved hvad "loser sign" er for noget, så kan jeg oplyse, at det går ud på, at man med højre hånds tommel- og pegefinger laver et "L" foran sin pande og på den måde viser, at den man kigger på er en loser, hvilket frit oversat betyder en taber. Naturligvis bliver der lavet rigeligt med loser signs når de unge mennesker danser til nummeret, og sangen har efterhånden opnået kultstatus - ikke mindst på grund af den måde, som den er blevet til på.

Så sådan gik det til, at Paja, Lise og Matilde fik en af tidens hotteste grupper til at indspille deres idé til en sang, og at det senere gik hen og blev et kæmpehit. Godt gået af både pigerne, Anders Breinholt, Søren Rasted og hans nevø, Nicolaj Rasted. Og hvis der skulle sidde en enkelt eller to som endnu ikke har hørt sangen, så kan sangen og den tilhørende video findes her, og The loser sign har endda også fået sin egen hjemmeside som bestemt er et besøg værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar