mandag den 16. maj 2011

Store bededag 2011

Store bededag 2011 falder i år fredag d. 20. maj. Det betyder, at store bededagsferien varer fra og med fredag d. 20. maj og til og med søndag d. 22. maj. Ikke verdens længste ferie men alligevel bedre end ingenting, og hvis man ikke spilder tiden kan man sagtens nå en masse ting på de tre dage den varer. Som altid falder store bededag henmod slutningen af maj, og derfor er det som regel dejligt lunt i vejret, når der er store bededagsferie.

Navnet store bededag er i øvrigt en smule pudsigt set med nutidens øjne, for når det kommer til stykket, så er det nok de færreste af os der bruger dagen til at bede. Men pyt med det - det er jo altid dejligt med en fridag, og så kan det jo være ligemeget hvilket navn fridagen har, og hvordan den er opstået. Dermed ikke sagt, at jeg vil fraråde nogen at bruge dagen til at bede i, men blot en konstatering af, at det her i år 2011 nok ikke længere er så udbredt at bruge store bededag til det, som den oprindeligt var beregnet til.

Hvis man hører til dem der endnu ikke har besluttet sig for, hvad man vil foretage sig på store bededag 2011, så overvej at gå en tur rundt i København og oplev nogle af de mange hyggelige grønne områder, som byen byder på. Man kan også tage en tur med havnebussen som sejler fra nyhavn og på den måde få sig en dejlig sejltur rundt i havnen for samme pris, som hvis man havde taget en almindelig bus rundt i byen. Man kan selvfølgelig også vælge at tage på telttur eller måske i sommerhus, hvis altså man har et sommerhus. Mulighederne for at høste oplevelser er mange, så er der ingen undskyldning for ikke at få en masse godt ud af store bededag 2011 og resten af storebededagsferien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar