torsdag den 19. maj 2011

Hula hop ring

De fleste ved sikkert, hvad en hula hop ring er - eller hula hoop ring - alt efter hvor international man vil være. Hvis der mod forventning skulle være en enkelt eller to, som ikke ved det, så er det en plasticring som er ca. en meter i diameter, og som man derefter bringer til at snurre omkring sin mave. Eller det vil sige, at det var det - i dag findes der mange forskellige slags hula hop ringe, og det er faktisk ved at blive den helt store dille. De findes både i plast og i stof og i mange forskellige størrelser.

For mange år siden kunne man i enhver skolegård se børn der legede med hula hop ringe. Dengang var det mest piger der legede med dem, og i løbet af årene gik det vist stille og roligt af mode. Nu er tiderne imidlertid skiftet, og hvis man går en tur i en af Københavns parker, så er der god chance for, at man ser unge mennesker af begge køn som motionerer ved at bruge hula hop ringe. Når man står og betragter det, ser det sjovt ud, og det giver med garanti også rigtig gode mavemuskler. En stor og avanceret hula hop ring er nok et halvdyrt køb, men som sagt kan de fås i mange størrelser og materialer, og en af de gammeldags ringe i plastic skulle de fleste nok kunne overkomme at købe.

Det er sjovt at se, hvordan et stykke legetøj som hula hop ringen pludselig kan få en renæssance og komme på mode. Det er jo et smart motionsredskab, eftersom det ikke fylder specielt meget, og man kan bruge det overalt - selv hjemme i stuen, mens man ser fjernsyn. Det bliver spændende at se, hvor længe det holder, men eftersom det ser ud til at være god og effektiv motion, så skulle der være gode chancer for, at man også til næste år kan se unge mennesker i parkerne i København som konkurrerer om, hvem der er bedst til at bruge en hula hop ring, samtidig med at de får brændt nogle kalorier af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar