tirsdag den 17. maj 2011

Privat vagtværn i Solrød

En gruppe grundejere i Solrød har været hårdt plagede af indbrud, og ofte har politiet været lang tid om at rykke ud, når de har kontaktet dem. Derfor har grundejerne nu taget konsekvensen og hyret et privat vagtværn til at holde øje med området. Resultatet er, at der nu næsten ikke er nogle indbrud eller andre ulovligheder i området, så grundejerne er yderst tilfredse med deres samarbejde med det private vagtværn. Det fremgår af et indslag på TV2 Lorry her til aften. Man så også vagtværnets vagter, og det hele så pænt og ordentligt ud.

Det er jo lidt sørgeligt, at det skal være nødvendigt, men lige så længe som der har været mennesker på jorden, lige så længe har der nok eksisteret tyveknægte, så det er nok noget man bliver nødt til at affinde sig med, selv om det selvfølgelig er ærgerligt for borgerne, at de skal have udgifter til at hyre et privat vagtværn til at passe på dem.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det private vagtværn har fået tyvene til at holde op med deres numre, eller om de bare har fundet nye jagtmarker. Hvis det sidste er tilfældet, så er det jo lidt ærgerligt for dem der nu bliver plaget af indbrud i stedet for. Selv om det selvfølgelig vil være lidt uheldigt, hvis det forholder sig sådan, så kan jeg nu alligevel godt forstå grundejerne i Solrød, for hvis de kan slippe for generne ved at hyre et privat vagtværn, hvorfor skulle de så lade være?

Det bedste ville jo være, hvis man kunne få tyveknægtene til at holde op med deres ugerninger, men det er jo nok svært, hvis de skal skaffe penge til et misbrug eller lignende, så husejere må nok se i øjnene, at det kan være nødvendigt at hyre private vagtværn, hvis de bor i et belastet område og gerne vil undgå indbrud, hvor sørgeligt det end er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar