mandag den 4. april 2011

Hvad blev der af Rudy Frederiksen?

Kan du huske Rudy Frederiksen? Hvis ikke, så kan du læse lidt om ham på Wikipedia, hvor der er en kort artikel om ham. Han var sikker chat konsulent, og derudover var han en ivrig fotograf. Han medvirkede ufrivilligt i TV-programmet Operation X, hvor Morten Spiegelhauer konfronterede ham. TV-programmet bragte sindene i kog over hele landet, og Rudy Frederiksen blev senere fængslet. Så vidt jeg husker, var han familiefar, og han levede vist et yderst harmonisk familieliv, indtil det hele pludselig ændrede sig.

Rudy Frederiksen blev mildest talt upopulær efter udsendelsen havde været sendt, og jeg mener at have hørt, at han senere flygtede til Finland, fordi han vist ikke var videre populær herhjemme. Men hvad blev der af Rudy Frederiksen? Lever han stadig i Finland, eller har han måske skiftet udseende - og måske også navn, og lever et sted i Danmark? Det kunne være interessant at høre, hvad der er blevet af ham. Hvis han lever under en ny identitet og i øvrigt opfører sig ordentligt, så synes jeg egentlig, at han skal have lov til at leve i fred. Men jeg synes det kunne være interessant at vide, hvilke konsekvenser det har haft for ham, at han pludselig fra den ene dag til den anden blev lagt for had af store dele af befolkningen. Hvis nogen ved noget om, hvad Rudy Frederiksen laver i dag, vil jeg meget gerne høre om det.

2 kommentarer:

  1. Hej Blogdaddy.
    Det er et godt spørgsmål du stiller.
    Jeg kan fortælle dig, at jeg qua mit arbejde som lærer var udsendt som censor i Nakskov på Lolland i starten af juni 2013. Og da jeg gik en tur rundt i Nakskov by efterfølgende rendte jeg faktisk ind i Rudy Frederiksen nede på havnen.
    Så der er meget der tyder på, at det er der han holder til i dag, hvilket jo giver god mening da det jo er udkantsdanmark og et sted hvor han formentlig kan få lov at være i fred.
    Det var sgu lidt vildt lige pludselig at passere manden, og jeg måtte lige synke en ekstra gang. Men han så nu også grå og trist ud...
    Venlig hilsen Simon

    SvarSlet
    Svar
    1. Mener du det faktisk? Vil da meget gerne se lidt flere beviser på det, kan du evt ikke prøve og snakke med ham?

      Slet