fredag den 8. april 2011

Krimimesse i Horsens Statsfængsel

Go’ morgen Danmark har hele ugen haft besøg af krimiforfatter duoer, og årsagen til det er, at der i weekenden er krimimesse i Horsens Statsfængsel, der jo som bekendt ikke længere bruges som fængsel. Det er jo et genialt sted at afholde en krimimesse. Jeg kan ikke forestille mig noget sted der ville være mere egnet.

Forfatterduoen som var på besøg i Go’ morgen Danmark i dag var Jacob Weinreich og Anders Rønnow Klarlund. De har under pseudonymet ”A.J. Kazinski” skrevet bogen ”Den sidste gode mand”. Bogen udkom i oktober 2010 og den er indtil videre solgt i 16 lande!

Forfatterne får Det Danske Kriminalakademis diplom for ”lovende debut”, og det må jo i den grad siges at være et skulderklap. Jacob weinreich og Anders Rønnow Klarlund – eller rettere A.J. Kazinski - er allerede i gang med den næste roman, og med sådan en debut vil der sikkert være store forventninger.

Jeg skal desværre ikke selv med til krimimesse i Horsens Statsfængsel, men hvis noget lignende på et tidspunkt skulle blive afholdt i København eller et andet sted på Sjælland, så vil jeg nok overveje at slå vejen forbi. Stort tillykke til A.J. Kazinski herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar