onsdag den 20. april 2011

Rebecca Black: Friday

Her til morgen kunne man i Go' morgen Danmark se et klip fra en video med Rebecca Black, hvor den 13-årige pige synger sit nummer: Friday. Sangen har tilsyneladende hittet helt vildt på YouTube, og Rebecca Black er således allerede blevet kendt over hele verden med sit populære nummer. Så skulle man jo tro, at alt var i skønneste orden, og at alle var glade, men sangen har angiveligt skabt stor debat i USA, og der er tilsyneladende meget delte meninger om sangen, og i Go' morgen Danmark læste de et par mindre pæne kommentarer op, som folk var kommet med efter at have hørt sangen Friday.

Og det er her, at kæden ligesom hopper af for mig, for hvorfor sidde og skrive negative kommentarer om en sangerinde og hendes sang, når man bare kan lade være med at høre på hende, hvis ikke man synes om nummeret. Rebecca Black har tilsyneladende fået mange tilhængere med sit populære nummer, Friday, og så lad dog hende og hendes fans om det. Det er jo umuligt at finde noget musik, som alle mennesker kan lide, men hvis vi alle skulle sidde og svine de sangere og sangerinder til, hvis musik vi ikke brød os om, så kunne vi ikke bestille andet, og verden ville ikke blive noget særligt hyggeligt sted at være. Der er masser af mennesker rundt om i verden som er helt vilde med Rebecca Blacks Friday, og så lad dog dem om det.

Jeg ønsker Rebecca Black held og lykke fremover, og jeg synes det er utrolig godt gået, at hun har opnået så stor popularitet på så kort tid. Det er rart at se, at unge mennesker forstår at udnytte de muligheder som vores elektroniske tidsalder giver, og det må man jo sige at 13-årige Rebecca har gjort.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke finde det i godmorgen danmark, kan i smide et link til hvor man evt kan se det?

    SvarSlet
  2. Det står ikke i programoversigten. Så vidt jeg husker, var det noget de talte om i begyndelsen af udsendelsen, mens de læste aviser.

    SvarSlet