mandag den 4. april 2011

Bonderøven laver halmsåler

De fleste af os har hørt vendingen "at have halm i træskoene". Normalt er det noget man siger, når man taler om folk fra landet - altså det som de fleste af os ville betegne som bonderøve. Og hvem er mere oplagt til at have halm i støvlerne end netop hele Danmarks bonderøv, Frank Erichsen.

I dag viste han, hvordan man kan holde sine støvler varme ved at komme halm i dem, og det var faktisk ret sjovt at se. Jeg troede faktisk, at det var noget man gjorde for flere hundrede år siden, men det er tilsyneladende ikke tilfældet. Bonderøven er faktisk et af mine favoritprogrammer på TV, og det er så populært, at det nu er blevet rykket fra DR2 til DR1.

Udover halm i støvlerne viste bonderøven Frank Erichsen også sin nye skurvogn frem, som han har gået og bygget på Grenaa Produktionsskole. Det er ikke nogen  helt almindelig skurvogn, men en rigtig hyggelig skurvogn med afrundet tag og to-delt dør. Den skal vist nok fungere som kontor for hans kone/kæreste Theresa, og hun så ud til at være glad for den.

Jeg elsker at se Bonderøven på TV - han er simpelthen noget af det mest livsbekræftende man kan forestille sig, og det virker som om, at han og Theresa er rigtig glade sammen. Bonderøven længe leve!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar