søndag den 24. april 2011

Kaktus er perfekt hvis man glemmer at vande planter

Hvis man ikke er verdensmester i at passe sine planter, så er en eller flere kaktus det perfekte valg, hvis man gerne vil have lidt grønt i hjemmet. En af mine bekendte har igennem mange år jævnligt købt planter som har stået og set flotte ud i vindueskarmen. Desværre glemmer han altid at vande dem, og derfor er det hver eneste gang gået sådan, at de efter lidt tid er blevet lidt kedelige at se på, og at de til sidst helt er visnet.

For et års tid siden købte han imidlertid tre kaktus, og selv om han aldrig - eller næsten aldrig - vander dem, så står de stadig og ser flotte ud. Eftersom han nu slipper for at udskifte sine planter med jævne mellemrum, har han nu besluttet sig for, at udvide mængden af grønt i sit hjem, da de her kaktus ser ud til at være langtidsholdbare.

En kaktus er simpelthen den perfekte plante, hvis man ikke er typen der har grønne fingre, og som han siger, så er det jo noget han burde have tænkt over for mange år siden. Det ville have sparet ham for en formue i planter som alligevel bare skulle smides ud efter et par måneder. Så hvis du også er typen, der ikke har grønne fingre, eller bare glemmer at vande dine planter, så er rådet hermed givet videre. Bare køb nogle kaktus, og så har du altid nogle flotte planter at se på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar