mandag den 4. april 2011

Er Kronprins Frederik på Facebook?

Der er i dag spekulationer i flere medier om, hvorvidt det er Kronprins Frederik som oprettet en Facebook-profil under navnet "Jens Peter Hansen". Navnet er nogenlunde så almindeligt som det kan blive, men det som har sat gang i spekulationerne er, at denne Jens Peter Hansen tilsyneladende er venner med mange af Kronprins Frederiks venner og bekendte.

Hvordan nogen har fundet frem til denne profil og derudover har fået den idé at sammenligne profilens venner med Kronprins Frederiks vennekreds må stå hen i det uvisse, men hvis det virkelig er Frede som står bag profilen, så synes jeg da, at det er meget forståeligt, at han vælger et helt almindeligt og anonymt navn. Værterne på Go' morgen Danmark sendte i dag en venneanmodning til profilen, og så bliver det jo spændende at høre, hvad resultatet bliver af dette.

Nogen gange må det være lidt anstrengende at være kongelig, og specielt at være blandt dem i den kongelige familie som der er allermest fokus på. Jeg synes dog at Kronprins Frederik generelt er god til at håndtere medierne, og jeg er sikker på, at såfremt Jens Peter Hansen er identisk med vores i øvrigt fremragende kronprins, så skal Frede nok finde ud af at håndtere det på en god måde. Og når vi nu er ved Kronprins Frederik, så er det jo i næste måned, at han igen fylder år. En stor og respektfuld hilsen til Frede herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar