torsdag den 14. april 2011

Påskeferie 2011 - Tilbud for enhver smag og pengepung

Så er det i morgen, at skolernes påskeferie 2011 starter, og som altid er der masser af tilbud til familierne her i København. Eksperimentarium i Hellerup har en masse sjove ting på programmet i påskeferien, og Zoo har også et spændende program for påskeferien med masser af spændende tilbud til børnene. Tivoli har også åbent i påsken, og hvis man holder af at sejle, så kan man jo tage på kanalrundfart og se København fra vandsiden.

Hvis påskeferien 2011 skal være gratis - eller næsten gratis, så kan det også sagtens lade sig gøre, for der er nemlig masser af gratis tilbud af oplevelser i og omkring København. Dyrehaven nord for København er et dejligt sted at gå tur, og for dem der bedre kan lide at være i byen, er der mulighed for at gå tur i området omkring Langelinie og Amaliehaven, hvor der næsten altid ligger flotte skibe i havnen. Nyhavn behøver heller ikke at koste en formue at besøge, for man behøver ikke at sidde ved restauranternes udendørs borde for at nyde den gode Nyhavn-stemning. Der er altid masser af mennesker der bare sidder ved kajkanten og nyder en is eller en øl eller sodavand.

Der er altså masser af tilbud man kan gøre brug af i påskeferien 2011, og det behøver ikke at koste noget. Der er tilbud for enhver pengepung, så det er bare at komme ud og nyde det gode påskevejr og glæde sig over, at det nu er blevet forår. God påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar