mandag den 6. juni 2011

Park ved Tivoli Hotel

Der er kommet en ny park i København, men hvis ikke lige man ved, at den er der, kan den være svær at finde. Parken ligger på taget af en bygning omkranset af SEBs bygning, Postterminalen, Tivoli Hotel og WakeUp Copenhagen Hotel. Parken er flottest om aftenen, og derfor har jeg valgt at fotografere den om aftenen. Der er flere indgange til parken, men det som man med lidt god vilje kan kalde "hovedindgangen" er ved siden af SEBs bygning i Bernstorffsgade lige ved hjørnet til Kalvebod Brygge:


Som man kan se, ligner det nede fra gaden bare nogle træer på en skråning, men hvis man går op mellem træerne kommer man op til parken. Når man er kommet op af skråningen ligger parken lige foran ens fødder:


Og hvis man vender sig om, kan gaden, hvor man kom fra,  kun lige skimtes mellem træerne:


Inde i parken er der bænke, hvor man kan sidde og hygge sig:


Og længere nede i parken ligger Tivoli Hotel på den ene side:


Og WakeUp Copenhagen på den anden side:


Og mellem de to hoteller er der en hyggelig eventyrhave:


Hvis man ikke har lyst til at gå hele vejen gennem parken igen for at komme ud, så er der en trappe ned i hjørnet bagved WakeUp Copenhagen Hotel. Jeg ved ikke, hvad denne park hedder, da jeg ikke har kunnet finde noget skilt, hvor det står på, men hvis nogen skulle ligge inde med svaret, så skriv endelig en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Goddag. Tak for bloggen om parken.
  Jeg kan fortælle dig at den er flittigt brugt.

  Der findes en hyggelig Tivoli hotel-bar med udendørsborde med indgang fra haven. Så hvis man kommer forbi haven, og får sådan lyst til iskold øl/sodavand eller andet, så stop da forbi og sige hej...:-) Selve haven mellem de to hotellet kaldes "Columbine-haven"

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jay og tak for din kommentar!
   Columbine-haven lyder da som et rigtig godt navn til en have der ligger ved Tivoli Hotel. Det er noget tid siden jeg sidst har været der, men jeg vil da snart kigge forbi igen og nyde en kold øl i sommervarmen. :)

   Slet