tirsdag den 7. juni 2011

I dag er det Prins Joachims fødselsdag

I dag er det Prins Joachims fødselsdag - eller som hans fulde navn er, Joachim Holger Waldemar Christian, Prins til Danmark, greve af Monpezat. Han blev født d. 7. juni 1969, og det betyder, at Prins Joachim i dag d. 7. juni 2011 fylder 42 år. I løbet af sit liv har Joachim prøvet lidt af hvert. I modsætning til de fleste andre kongelige har han prøvet at blive skilt, efter sit ægteskab med Prinsesse Alexandra - som ikke længere er prinsesse men nu i stedet har titlen, Grevinde af Frederiksborg. Heldigvis har Prins Joachim fundet kærligheden igen - han blev nemlig den 24. maj 2008 gift Marie Cavallier, som derefter blev Prinsesse Marie. De virker som om, de er glade sammen, og hun skal sikkert være sammen med Prins Joachim i dag på hans fødselsdag.

Til daglig bor Prins Joachim og Prinsesse Marie på Schackenborg slot i Møgeltønder i Sønderjylland, hvor der er skøn natur og kort til Tyskland, hvis Prinsen og Prinsessen skulle få lyst til at slå et smut ned til vores tyske naboer. Gode gamle Joachim - som i formiddagsbladene har fået kælenavnet "Jokke" er også en ivrig racerkører, og han er fast deltager ved Copenhagen Historic Grand Prix, hvor han ofte opnår flotte placeringer, og mon ikke han også gør det i år, når arrangementet finder sted i begyndelsen af august.

Herfra ønskes Prins Joachim tillykke med fødselsdagen i dag d. 7. juni, og jeg håber han får en dejlig dag sammen med sin kone og sine børn. De små prinser har sikkert købt en gave til deres far i anledning af at han i dag fylder år. Jeg ved ikke helt, hvad man giver i fødselsdagsgave til en mand som Prins Joachim som jo må formodes at have stort set alt, hvad han kan ønske sig, men mon ikke de små prinser finder på et eller andet som kan gøre Prins Joachim glad her på hans fødselsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar