onsdag den 15. december 2010

Hansi Hinterseer i Danmark

Her til morgen viste Go' morgen Danmark et indslag om den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer der i mandags gav koncert i Danmark. Hansi Hinterseer har en fortid som skiløber, hvor han var blandt de bedste i verden men gør sig nu gældende indenfor en anden disciplin, nemlig schlagere. I indslaget viste de klip med schlagerkongen som med sit store lyse hår,  hvide tænder og smukke stemme tilsyneladende har smeltet pigehjerter over det meste af Europa. Denne gang var det danske pigehjerters tur til at blive smeltet, da Hansi Hinterseer foldede sig ud ved koncerten i Danmark.

Hansi ser virkelig ud til at leve sig ind i sine tekster, og jeg tror virkelig at indholdet i hans sange betyder noget for ham. Der virker bestemt ikke som noget han bare står og lirer af, og måske er det netop hans indlevelse og oprigtighed som har gjort ham så populær. Han har i lang tid gjort sig gældende på hitlisterne, og store musiknavne har måttet se sig slået af den østrigske charmør som har sunget sig ind i tusindvis af kvindehjerter. Der findes oven i købet en Hansi Hinterseer fanclub i Danmark, og på deres hjemmeside kan hans mange danske fans følge med i, hvad der er af nyheder omkring deres store idol, og fanklubben arrangerer i øvrigt også rejser for fans der gerne vil til koncert med Hansi Hinterseer. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en virkelig superstjerne, og jeg synes det er dejligt, at han med sine sange kan gøre så mange mennesker glade.

Da Hansi Hinterseer gav koncert i Danmark i mandags var der naturligvis mange af hans fans tilstede, og Go' morgen Danmark interviewede en af hans største fans, nemlig Hedi Linnet som havde været så heldig at møde schlagerkongen. Hun havde bl.a. spurgt ham om hvordan han holder jul, og der var ingen tvivl om, at det havde været et stort øjeblik i hendes liv at møde Hansi Hinterseer. Det er ikke første gang at Hansi er i Danmark, og jeg kan heller ikke forestille mig, at det bliver sidste, for han er utrolig populær, og når der er koncert med ham er der altid fyldt op med masser af glade fans. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar