fredag den 27. august 2010

Sonny Fredie-Pedersen - En ung mand med stil

Jeg har de seneste dage fulgt programmet "Til middag hos" på TV3, hvor kendte danskere i Hollywood kommer til middag hos hinanden. Sascha Dupont var vært ved den første middag, og hendes gæster var Sven-Ole Thorsen, Brigitte Nielsen (som jeg tidligere har skrevet om) og Sonny Fredie-Pedersen. Allerede ved denne første middag blev stemningen til tider lidt anspændt, men Sonny gjorde hvad han kunne for at alle skulle føle sig tilpas.

Aftenen efter var selskabet til middag hos Sven-Ole Thorsen som havde lavet et flot arrangement, men desværre var stemningen ved middagen ikke altid den bedste. Igen viste Sonny Fredie-Pedersen at han er en ung mand med stil, da han atter engang prøvede ihærdigt at holde samtalen på nogle emner som ikke gjorde nogen kede af det.

Den tredje aften var det Sonny Fredie-Pedersen selv der skulle være vært i sit lækre hjem i Hollywood. Gæsterne var stadig Sascha Dupont og Brigitte Nielsen, men Sven-Ole Thorsen deltog ikke - i stedet deltog den festlige frisør og make-up artist Dennis Knudsen. Sonny lavede et brag af en middag - og oven i købet var det hans første middag nogen sinde. Han havde tænkt på alt, og aftenen blev en kæmpe succes. Jeg tror det er meget få mennesker der har præsteret at lave en så vellykket middag, første gang de kastede sig ud i det. Sonny havde lavet lækker mad og var samtidig den perfekte vært. Naturligvis havde han planlagt et indslag som inkluderede noget dans, og gæsterne så ud til at være godt underholdt. Brigitte Nielsen gav ham topkarakteren 10 for både hans mad og hans værtskab, og den altid smilende og charmerende Sonny så da også ud til at være svært stolt af sig selv, da aftenen var slut.

Fjerde og sidste aften var det Brigitte Nielsen der havde rollen som vært, og man så nogle flere sider af hende end man normalt ser, når hun træder frem på TV. En virkelig sød pige som tilmed holder sig utrolig godt. Hun var - ligesom Sonny - den perfekte vært, og hun fik karakteren 10 for sit værtsskab af alle tre gæster, hvilket gjorde hende til vinderen af konkurrencen. Sonny viste sig hele aftenen igennem som en gentleman, og selvom han udmærket var klar over, at han ved at give Brigitte få point kunne sikre sig selv førstepladsen, var han alligevel mand nok til at give hende de 10 point som hendes værtskab fortjente.

Jeg glæder mig til at se og høre mere til Sonny Fredie-Pedersen. Han er helt klart en mand med format, og selvom han allerede er nået virkelig langt med sin karriere, er jeg sikker på, at han vil nå endnu længere og blive en markant personlighed indenfor både dansk og international showbiz.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar