onsdag den 18. august 2010

Nyt medlem til Sukkerchok

Har her til morgen siddet og set Go’ Morgen Danmark på TV2 hvor den danske pigegruppe Sukkerchok søger et nyt medlem og derfor holder audition.

Sukkerchok slog igennem med sangen "Hvor som helst - når som helst", som i sandhed må siges at være en ørehænger, og den blev i øvrigt også brugt som titelmelodi til en sæson af det populære realityshow Paradise Hotel. Desuden har gruppen to gange deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. Sukkerchok bestod oprindelig af de tre piger Kat (Kat Stephie Holst), Malene (Malene Qvist) og Inez (Tina Inez Gavilanes Granda). Sidstnævnte har valgt at forlade gruppen, og det er derfor der nu er brug for en ny, som kan erstatte Inez.

I morgenens udsendelse interviewede de bl.a. to piger, Shila og Michelle, som begge virkede søde og sjove. De to ville efter min bedste vurdering have en reel chance for at gå videre, og det samme gælder for de fleste af de andre piger. Det der glædede mig var, at TV2 denne gang – i modsætning til andre talentkonkurrencer – havde sorteret dem fra som helt åbenlyst ikke ville have en chance. Rart at se at man denne gang ikke spekulerede i at ydmyge folk offentligt bare for at få seere. Stor ros til TV2 og Go’ Morgen Danmark for det, og held og lykke til Sukkerchok med at finde deres tredje medlem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar