fredag den 7. januar 2011

Hvor mange mennesker bor der i Tyskland?

Tyskland er vores store nabo mod syd, og landet er meget større end Danmark. Men hvor mange mennesker bor der i Tyskland? Jo, allerførst må vi lige have slået fast, at landets areal er over otte gange så stort som Danmarks, så der bor naturligvis også mange flere mennesker i landet. Ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside boede der i 2010 81,7 millioner mennesker i Tyskland, og af de mennesker bor 3,4 millioner i hovedstaden Berlin.

Tallet for hvor mange mennesker der bor i Tyskland må jo siges at være ret stort, og derfor er landet også en af Europas absolutte stormagter. Samtidig ligger landet midt i Europa, og har grænser til mange forskellige lande, så  Tyskland må i alle henseender siges at være en helt central spiller i Den Europæiske Union.

Nu ved du, hvor mange mennesker der bor i Tyskland, og hvis du gerne vil læse mere om dette fantastiske land, så findes der faktisk en god artikel om Tyskland på Wikipedia, hvor du kan læse om landets historie samt en masse andre interessante ting. Tyskere er utrolig flinke mennesker, så hvis du ikke kan finde ud af, hvor du skal tage hen på ferie næste gang, så kan det varmt anbefales at overveje at besøge vores store nabo mod syd, for landet har meget at byde på, og befolkningen er virkelig gæstfri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar