søndag den 20. november 2011

Rene negle - Sådan får man rene negle!

De fleste mennesker har rene negle - eller i hvert fald nogenlunde rene negle, og det er vist også en ganske udbredt opfattelse, at man bør holde sine negle rene. For det første er det ikke særlig hygiejnisk at have skidt siddende oppe under neglene, og for det andet ser det heller ikke pænt ud. Selv os mænd synes faktisk det er ulækkert, hvis nogen har beskidte negle. Specielt hvis man skal lave mad, er det vigtigt, at man har rene negle, og følgende lille historie handler netop om dette.

For kort tid siden var jeg til en fødselsdag, hvor der var bagt boller. Mens vi sad og spiste boller gik snakken, og en ved bordet fortalte, at han en dag havde stået og ventet ved en pølsevogn, da han pludselig opdagede, at pølsemanden havde sorte negle. Altså ikke sortlakerede negle, men en masse skidt siddende oppe under neglene. Denne mand stod og serverede mad for folk. Velbekomme. Ham som fortalte historien havde naturligvis skyndt sig at gå, inden det blev hans tur, og han fandt i stedet en anden pølsevogn, hvor der så ud til at være mere styr på hygiejnen, og hvor den som betjente kunderne havde rene negle.

Det sjove var så, at ham der holdt fødselsdagen (og som havde stået og bagt de boller vi spiste), sagde "jeg synes også det er ulækkert med beskidte negle. Det er derfor jeg godt kan lide at ælte dej til boller, for man får altid så rene negle af det".

Selvfølgelig var det kun sagt i sjov, og alle i selskabet var da også godt klar over, at de roligt kunne spise videre af deres boller. Værten havde ganske vist rene negle, men det skyldtes ikke hans anstrengelser med at bage, men derimod at han som de fleste andre mennesker har en god hygiejne, også når det kommer til hans hænder og negle.  Jeg synes dog kommentaren var sjov, og det er derfor, jeg nu deler den med jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar